Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Inschrijven voor Kerstmarkt in Bemmel

zondag 9 december 11:00 uur

Foto: Lisa Straatman

BEMMEL - Wilt u verzekerd zijn van een plaats op de Kerstmarkt Bemmel 2018 dan kunt u zich vanaf nu zowel als hobbyist en handelaar inschrijven. Het evenement vindt dit jaar op zondag 9 december plaats. Het is een van de grootste kerstmarkten in de regio en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

In het centrum staat de traditionele kerstmarkt met meer dan 100 kramen. Zowel hobbyisten als handelaren bieden daar een grote variatie aan kerst-gerelateerde koopwaar aan. Op de Promenade brengen koren kerstliederen ten gehore. Daarnaast is er voor de kinderen weer een groot kinderplein. Op de Markt vindt de grote overdekte Proeverij plaats, waar tegen een kleine vergoeding de lekkerste hapjes en drankjes kunnen worden geproefd en daar staat ook de kerstwensboom. Natuurlijk zijn alle winkels en horecagelegenheden die dag geopend. Parkeren is gratis. Het evenement start om 11.00 uur en duurt tot 17. 00 uur.

Zowel hobbyisten als handelaren kunnen zich voor deze kerstmarkt inschrijven via www.kerstmarktbemmel.nl. Daar staat alle informatie over de inschrijving. De geheel vernieuwde website zal de komende tijd verder worden geactualiseerd met informatie. Zet 9 december maar vast in uw agenda, want de kerstmarkt in Bemmel is een echte aanrader zowel voor deelnemers als bezoekers!


deel deze activiteit