De Minkhof
De Minkhof Foto: onbekend

Leesclub in leef- en doeboerderij De Minkhof

woensdag 26 september 2018 13:30

BEMMEL - Vanaf 26 september van 13:30 - 16:00 uur (elke laatste woensdagmiddag van de maand) is er de leesclub in De Minkhof.

De bedoeling van de leesclub is dat we gaan praten over een boek dat we gezamenlijk gelezen hebben. De keuze van de boeken die we lezen bepalen we samen. Wat aan de orde komt tijdens de bespreking van een boek: wat vond je ervan?; wat heeft je aangesproken, wat niet?; welke elementen gaan we uitdiepen?; taal en stijl; opbouw van het verhaal; wat hebben recensies over het boek te vertellen?; wat weten we van de schrijver?; waarom schrijft hij/zij dit verhaal?; en... alles wat er nog meer ter tafel komt over een boek! Vragen of aanmelden kan via coordinator@minkhof.nl.

Ook nieuw in De Minkhof: vanaf woensdag 3 oktober 13:30-16:00 uur (elke eerste woensdagmiddag van de maand) hulp bij gebruik van laptop, tablet en mobiel. Vragen of aanmelden kan via coordinator@minkhof.nl'

De Minkhof is geopend op maandag, woensdag en vrijdag met uiteenlopende activiteiten. Loop gerust eens binnen samen met familie of buren bij Molenwei 57 in Bemmel (0481 357185, alleen op maandag, woensdag en vrijdag bereikbaar van 9-16 uur; www.minkhof.nl; info@minkhof.nl).