Soul, jazz en funk tijdens TOP-Music Fest in de Theaterkerk

zaterdag 21 april 2018 20:00

BEMMEL - De Theaterkerk staat komende zaterdag 21 april in het teken van soul, jazz en funk. Liefst zes optredens zijn er geboekt voor het allereerste TOP-Music Fest, met als hoogtepunt Jim van der Zee, winnaar van de Voice of Holland.

TOP probeert op deze avond een nieuwe formule uit. De hele Theaterkerk is in gebruik. In zowel de theaterzaal als de foyer staan artiesten geprogrammeerd. Overal is dus wat te zien en te horen. Maak je eigen keuze en loop lekker rond. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

TOP is er trots op dat Jim hoofdact is tijdens het TOP-Music Fest. Hij is al maanden geleden vastgelegd nog voordat hij de winnaar werd van de Voice. Hij heeft onlangs zijn eerste album uitgebracht en was te zien bij Umberto Tan. Maar er zijn meer toppers, zoals Sarah Jane, met haar geweldige soulstem en haar dynamische performance. Ze stond twee keer op North Sea en won ook in 2015 de Amsterdamse Popprijs En dan is er Supermoon, een funky band met een dikke groove en zeer dansbaar. Hun single ging onlangs in premiere op NPO Radio 2. Succes gegarandeerd.

Wild Organs & Drums is een veelbelovende, soulachtige twee-koppige band. Een toetsenist en een drummer. En dan is er Michael Hrusteij, de magische gitarist uit Slovenie. Met zijn trio combineert hij jazz, funk en reggea. Last but not least spelen ook Hedwig & De Roode op het Music Fest. Hedwig was eerder te gast bij TOP en maakte veel indruk als zangeres.

Kortom, een nieuwe formule, waarvan TOP hoopt dat het een traditie wordt. Meer informatie staat op www.topbemmel.nl.