Kom naar het Oogcafé Lingewaard

zaterdag 21 april 2018 14:40

BEMMEL - Op 21 april opent het Oogcafé Lingewaard haar deuren voor blinden en slechtzienden, hun familieleden, vrienden en kennissen. "We zijn van 14.00 – 16.00 uur te gast bij Stichting Welzijn Lingewaard aan de Cuperstraat 9 in Bemmel."

Hoofdthema is de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo). De meeste mensen met een oogaandoening hebben inmiddels een beroep op deze wet gedaan. Wat zijn uw ervaringen? Hebt u gebruik gemaakt van een onafhankelijk persoon om u bij uw aanvraag te helpen? Wist u dat deze mogelijkheid er is? Hoe verliep het gesprek met de Wmo-consulent (het keukentafelgesprek)? Hebt u het verslag van het keukentafelgesprek in een voor u leesbare vorm ontvangen? Is er samen met u gezocht naar een voorziening op maat? Wat zou u graag veranderd zien?

Kortom, genoeg stof voor een levendige discussie. Uiteraard is er ook ruimte voor andere zaken die u raken. Aanmelden voor het Oogcafé Lingewaard kan tot en met donderdag 19 april per e-mail: jokevanrijswijk@xs4all.nl en telefonisch: 026 3813386.