Afbeelding

Kindermusical in één dag

zaterdag 24 maart 2018 10:15

LENT - Op 24 maart is het zo ver: de musical Esther wordt ingestudeerd en opgevoerd door kinderen van 4-12 jaar, samen met de professionele theatermakers van ‘De Vliegende Speeldoos’.

Het verhaal gaat over een meisje dat een schoonheidswedstrijd wint en koningin van Perzië wordt. Niemand weet dat ze bij een minderheidsgroepering hoort, maar door de stemmingmakerij van de verschrikkelijke Haman komt haar volk in groot gevaar. Wat moet ze doen? Haar identiteit prijsgeven en het met gevaar voor eigen leven opnemen voor haar volk of niets doen? En waar moet ze de moed vandaan halen? Een prachtig actueel en hoopvol verhaal dat in één dag door de kinderen wordt ingestudeerd en op de planken gebracht!

Er zijn minstens vijftig kinderen nodig voor dit spektakel dus: maak kinderen, kleinkinderen, buurkinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes enthousiast om zich aan te melden en mee te spelen en kom natuurlijk ook kijken naar deze voorstelling!

Deelname is gratis, kinderen kunnen zich aanmelden bij wilma@4-plek.nl. Kaartjes voor de voorstelling kunnen worden besteld (ook gratis) via www.zingenindekerk.nl dan weet je zeker dat je een plekje hebt in de zaal. Locatie: Citadel (Griftdijk Noord 9A in Lent). Kinderen van zes tot en met twaalf jaar starten om 10:15 uur met de repetities (voor lunch wordt gezorgd) en kinderen van vier en vijf jaar beginnen om 12:30 uur.