Uniek concert in het Witte Kerkje Slijk-Ewijk

vrijdag 23 februari 2018 19:30

SLIJK-EWIJK - De Volkoren Tour 2018 doet op vrijdag 23 februari Slijk-Ewijk aan voor een intiem concert. Het Nederlandse muzieklabel 'Volkoren' viert het vijftienjarig bestaan met een tour. Kenmerkend is dat de aangesloten artiesten een ingetogen aard hebben, en een christelijke achtergrond hebben.

 

Onder hen tegenwoordig ook David Åhlén uit Zweden en de fransman Charles Henri Maulini. David Åhlén brak vorig jaar definitief door met 'Hidden Light'. En eind februari zijn deze bijzondere artiesten te zien en te horen in Galerie 1400.

Sommige mensen eten omdat ze moeten eten, dus kopen goedkoop en eenvoudig voedsel. Geen delicatessen, geen verrassingen. Gewoon eten om je maag te vullen. Volkoren ziet muziek net zo, en wil zich daarin onderscheiden. De mensen achter Volkoren delen een passie, een passie voor echt goede muziek. Volkoren serveert dan ook heerlijke, subtiele, rustig bewegende muziek.

Vanaf de beginjaren was Volkoren het enige muzieklabel in Nederland dat gerund werd door mensen met een christelijke achtergrond en dat christelijke muzikanten de ruimte bood. Er volgde een ontwikkeling naar de huidige rustigere, kwetsbare muziek, mede door de komst van meer muzikanten met een wat ingetogener stijl.

Halverwege de tour komt Volkoren met twee internationaal bekende artiesten naar Slijk-Ewijk. Voor 10,00 euro kan men vanaf 20:00 uur in de galerie genieten van dit unieke concert. Galerie 1400 is vanaf 19:30 uur open. Reserveer via de button onder 'Agenda' op de website Galerie1400.nl.