Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (26)
    Evenement

Seniorenzitting in Bemmel

dinsdag 13 februari 14:00 uur

BEMMEL - Hebt u ook zo’n zin in een feestje? Ja natuurlijk! Want de 'Hendrikken' en alle andere Opperstalmeesters van carnavalsvereniging De Blauwe Pony’81 organiseren op dinsdag 13 februari weer een supergave feestmiddag: de Seniorenzitting!

Dus Eefje, Marietje, Grietje, Piet, Evert, Jan, Kees, Frits of hoe je ook mag heten… luister goed: alle 50-plussers worden van harte uitgenodigd in café/zaal De Roskam aan de Dorpsstraat in Bemmel. Het programma begint om 14.30 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur. De toegang is gratis!

Kom gezellig naar De Roskam in feestkleding, carnavalsoutfit, of in je dagelijkse kloffie, laat even alle zorgen thuis en ga lekker genieten van het programma dat de Opperstals hebben samen gesteld. Tussendoor ’n praatje maken, kopje koffie, een borreltje en de voetjes van de vloer bij de muziek van Wim Polman, meezingen met Bemmelse carnavalskrakers en vooral lekker ’n middag genieten! Niks moet en alles mag, ... als het maar gezellig is!

De Opperstalmeesters hebben ook weer hard gewerkt om hun 'Gouden Koets' op te poetsen en zelfs een paar leden van de hofhouding in Den Haag kunnen charteren om hen te begeleiden in de rijtoer door Bemmel. Iedereen moet dit echt gaan zien in de Bemmelse carnavalsoptocht op zondag 11 februari!


deel deze activiteit