Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (26)
    Evenement

Uitvoeringen Nieuw Leven in Lent

vrijdag 23 februari 20:00 uur

LENT - Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 februari speelt toneelvereniging Nieuw Leven de klucht: 'Bed, Bad en Brood'.

Dacht Annelies, de beheerder van de daklozenopvang, het rustig te hebben met haar ene gast Rob, dan heeft ze het goed mis. Het begint al met haar zus Margot die wil bewijzen dat ze het best een dag volhoudt in de opvang en daar een weddenschap op afsluit. Maar waarom doet ze dat?

Vervolgens krijgt Annelies ook nog te maken met gemeenteambtenaar van Dijk die hele andere plannen heeft met de opvang. Hij beraamt een plan om zekerheid te krijgen over het feit of daar malafide praktijken plaatsvinden. Als de broer van medewerker Cora uit zijn huis wordt gezet, moet er snel onderdak geregeld worden. Maar waar kan hij terecht??? Want z'n vriendin zou bij hem intrekken en staat dus ook op straat. Wat te doen?? Er valt dus van alles te beleven. Kortom: een doldwaze klucht met een onthutsende afloop!!

De voorstellingen zijn in De Open Hof aan de Pastoor Van Laakstraat 40 in Lent op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari (aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur) en zondag 25 februari (aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur). Reserveren is noodzakelijk. Dit kan vanaf 3 februari via www.toneelnieuwlevenlent.nl of telefonisch bij Carla den Hartog op dinsdag 6, 13 en 20 februari tussen 18.00 en 20.00 uur via 024 3225748.

Bent u gebonden aan een rolstoel dan kan er een plaats vooraan gereserveerd worden plus één voor de begeleider.


deel deze activiteit