Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (26)
    Evenement

Waar is dat feestje?

dinsdag 13 februari 14:30 uur

Foto: Frank Bekker

BEMMEL - Hé Hendrik, waar is dat feestje? U heeft het vast wel gehoord of gezien op de posters en flyers die in het dorp verspreid zijn: de Opperstalmeesters van De Blauwe Pony ’81 organiseren op dinsdag 13 februari weer een heel gezellig feestje voor alle 50-plussers uit Bemmel en omgeving: de Seniorenzitting!

Ja Eefje, Marietje, Piet, Jan en Kees en ... Hier is dat feestje! Alle 50-plussers worden van harte uitgenodigd in café/zaal De Roskam aan de Dorpsstraat in Bemmel. Het programma begint om 14.30 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur. De toegang is gratis en u krijgt een kopje koffie/thee en een drankje aangeboden.

Op het programma staan zang, dans, muziek, een bijzondere buut en een optreden van 'Het Koor met Eigenheimsche carnavalskrakers'! Het zou wel erg leuk zijn als u verkleed komt maar dat is zeker niet noodzakelijk, want ook mét of zonder hoedje, pruik, boa, boerenkiel of carnavaleske outfit maken wij er sowieso een prachtig mooi feest van! Plaatsen worden alleen (telefonisch) gereserveerd voor genodigden en minder-validen! (06 54975063). Om alvast in carnavalsstemming te komen gaat u natuurlijk naar de Bemmelse carnavalsoptocht kijken op zondag 11 februari! De Opperstalmeesters zullen ook meerijden in hun 'Gouden Koets'. De Opperstals zijn blij met uw komst! Alaaf ! Met dank aan sponsor de Stichting MGZ Bemmel.


deel deze activiteit