Woensdag 13 december 14.00 – 20.00 uur Kerstmarkt Zetten

woensdag 13 december 2017 14:00

ZETTEN - Op woensdag 13 december wordt van 14.00 tot 20.00 uur de kerstmarkt in het centrum van Zetten gehouden. Een sfeervolle en gezellige markt met liefst vijftig kramen en leuke optredens.

De kerstmarkt is groots opgezet omdat enkele winkeliers het initiatief genomen hebben om de kersmarkt zelf te organiseren en telt daarom meer dan vijftig kramen. Daarbij is er dan ook zeker aan de kinderen gedacht. Zij kunnen brood en marshmallows bakken. Tevens is er een workshop sneeuwpopjes maken en de kinderen kunnen een kerstwens knutselen en deze in een grote verlichte kerstboom hangen. De grote verscheidenheid aan kramen staat opgesteld van het Julianaplein helemaal tot aan Plein 1. De kerstman zal er ook zijn met z'n arrenslee waar iedereen een rondritje kan maken.

De Wizet heeft een loterij georganiseerd met mooie prijzen. De lootjes zijn bij de winkeliers te koop en op de kerstmarkt. Van 17.00 tot 20.00 uur zal het popkoor Future uit Rhenen mooie liederen zingen. Artiest Arno Kolenbrander zorgt deze dag voor optredens met mooie kerstliederen. Kortom, kerstsfeer ten top op 13 december in het centrum van Zetten.

Zaterdag 23 december is er koopavond tot 21.00 uur.