Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Hulp bij het zoeken naar werk

dinsdag 17 november 19:30 uur

RHENEN - Heb je je baan verloren door de coronacrisis? Ben je voor het eerst op zoek naar een baan? Wil je eigenlijk wel ander werk, maar je weet nog niet precies wat? JobHulpMaatje Rhenen kan je daarbij helpen!

Dinsdagavond 29 september starten we een JobGroup waarin je samen met vijf tot vijftien andere werkzoekenden onder deskundige leiding aan de slag gaat. Tijdens die bijeenkomsten leer je je zelf beter kennen: “waar ben ik goed in?”, “wat wil ik in mijn werk bereiken?”, “waar moet ik nog aan werken?”. Als je eenmaal weet wat je wilt en wat je kunt is het zaak om daarvan anderen te overtuigen. Daarom wordt er ook aandacht besteed aan de manier waarop je jezelf presenteert.

Uit de ervaring met eerdere JobGroups, blijkt steeds weer dat de deelnemers de ontspannen sfeer waarderen: er ontstaat een onderlinge band, waarbij men elkaar bemoedigt en tips uitwisselt.

De training bestaat uit zeven opeenvolgende bijeenkomsten op een dinsdagavond en is gratis. De training start op dinsdagavond 29 september in de Westpoort om 19.30 en duurt tot 21.30. De andere data zijn: 6, 13 en 27 oktober en 3, 10 en 17 november. "Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze training, bel dan met Eline van Berkum 06 20384182 of stuur een email naar: info@jobhulpmaatjerhenen.nl. Meer informatie staat op: www.jobhulpmaatjerhenen.nl."


deel deze activiteit