Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Toneelvereniging De Hucht speelt 'Familie'

donderdag 23 april 20:00 uur

Foto:

RHENEN - Toneelvereniging De Hucht speelt op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 april in de Westpoort in Rhenen 'Familie' van Maria Goos. Geregisseerd door Jan Beeren.

'Familie' is een tragikomedie met scherpe randjes en veel (bittere) humor in de dialogen. "We nemen u mee naar Zwitserland waar Jan zijn gezin heeft uitgenodigd voor een lang weekend. Hij wil met zijn gezin nog één keer een aantal dagen samen zijn om afscheid te nemen van zijn vrouw Els.

Els is ernstig ziek en is uitbehandeld. Met dochter Bibi, haar partner Von, zoon Nico en zijn partner Sandra moeten deze dagen leiden tot een mooie laatste herinnering."

Dit is het decor waarin deze familie bij elkaar komt. Naarmate de familieleden langer bij elkaar zijn, neemt de spanning toe. Er worden zaken uitgesproken die al langer sluimeren en duidelijk wordt dat er bij de familieleden veel oud zeer zit. En dat terwijl Els een verrassing heeft voor de groep.

Maria Goos is een bekend schrijfster en heeft naast Familie ook stukken geschreven als 'Cloaca', 'Nu even niet' en 'Nu even wel'. Daarnaast schreef ze scenario’s voor de televisieseries 'Pleidooi' en 'Oud Geld'.

De opvoering is 23, 24 en 25 april om 20.00 uur in De Westpoort, Veerweg 1, Rhenen. Toegangskaarten: 10 euro. Reserveren gewenst via www.toneelclubdehucht.nl. De Hucht zoekt nieuwe leden! Op de website staat hierover meer.


deel deze activiteit