Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Geurts Conserven Schaaktoernooi

woensdag 26 februari 9:30 uur

DODEWAARD - Voor de 32e keer organiseert de Dodewaardse Schaakvereniging het Geurts Conserven Schaaktoernooi.

Ondanks dat de Dodewaardse Schaakvereniging geen activiteiten meer ontplooit, blijft het Geurts Conserven Schaaktoernooi een jaarlijks terugkerend evenement. Gezien het enthousiasme van het afgelopen jaar, heeft het bestuur van de DSV besloten ook in 2020 weer het Geurts Conserven Schaaktoernooi te organiseren.

Op woensdag 26 februari vindt de 32e editie van het toernooi plaats in De Wanmolen in Zetten. Het toernooi start om half tien en eindigt rond vijf uur met het bekend maken van de winnaars en het uitdelen van een jampakket aan elke deelnemer. "Zoals gebruikelijk verwachten we rond de 225 deelnemers uit het hele land te begroeten. Aan de schaaktafels treffen we ook onze Duitse schaakvrienden, waardoor het toernooi een internationaal tintje heeft.

We spelen een rapid-toernooi. Iedere speler heeft 20 minuten speeltijd per persoon, per partij. We spelen zeven rondes. De deelnemers worden op niveau (rating) in zes groepen ingedeeld. Dus ook de huisschaker komt aan zijn trekken en niemand gaat met lege handen naar huis."

Het toernooi staat open voor iedereen die in 2020 50 jaar of ouder wordt. Alle informatie over het toernooi staat op de website. www.dodewaardseschaakvereniging.nl. Zich voor het toernooi inschrijven kan per email: toernooi@dodewaardseschaakvereniging.nl of door contact op te nemen met Liane Jansen telefoon 0488 453896.


deel deze activiteit