Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Jaarlijkse kersttocht Zideris

dinsdag 17 december 15:01 uur

Foto: Zideris

RHENEN - Op vrijdagavond 20 december is de jaarlijkse kersttocht van Zideris Rhenen. Het terrein aan de Cuneraweg 12 wordt volledig omgetoverd en in kerstsfeer ondergedompeld. Komt u ook een kijkje nemen?

Op het terrein wordt het kerstverhaal levend uitgebeeld. Dit gebeurt met toneelspelen, dans, zang en dieren. Op deze manier beelden vrijwilligers het kerstverhaal uit voor mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten gaan in groepen langs alle voorstellingen dwars door het kerstverhaal heen. "Uit ervaring weten wij dat ze al ver voor de kersttocht aangeven naar de tocht uit te kijken, omdat het een enorme indruk achterlaat. U bent ook van harte welkom om ook te komen en de kersttocht zelf te beleven! Aan het einde van de kersttocht is er ook een kerstmarkt waar u producten kunt kopen die door de cliënten zelf zijn gemaakt."

De Zideris kersttocht komt tot stand in samenwerking met diverse verenigingen en organisaties uit de omgeving van Rhenen.

wanneer: vrijdag 20 december 2019

waar: Zideris Rhenen, Cuneraweg 12 in Rhenen

tijdstip: U bent van harte welkom tussen 19.30 - 20.30 uur.

startpunt kersttocht: De start van de Kersttocht is in het restaurant van Zideris. Volgt u de borden die hiernaar verwijzen. Daar staat koffie/thee voor u klaar.

eindpunt kersttocht: De Kersttocht eindigt in De Herberg waar de mogelijkheid is om onder het genot van een drankje en gezellige muziek nog wat na te praten.


deel deze activiteit