De broers Ryan en Mike wassen de auto.
De broers Ryan en Mike wassen de auto. Foto: eigen foto

Je auto op zijn paasbest voor het goede doel

Algemeen

DODEWAARD - Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart kun je je auto laten wassen voor het goede doel de Alpe d’HuZes. Ryan van Dodeweerd gaat 6 juni samen met zijn vader en moeder de Alpe d’HuZes lopen. Ryan is zijn tantes en opa verloren aan kanker en hoopt met zijn actie veel geld in te zamelen voor de Alpe d’HuZes. 

De Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Het is toch een droom dat kanker een chronische ziekte gaat worden, dat er geen mensen meer aan te hoeven overlijden, aldus Ryan. Een grote hobby van Ryan is auto’s wassen en poetsen, dit gaat ie het paasweekend doen voor het goede doel!

Je auto laten wassen kost 10,00 EURO en de chauffeur krijgt een kopje koffie tijdens het wachten. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel! Adres is Welysestraat 8 in Dodewaard. Vrijdag 29 maart van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 30 maart van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Je kan spontaan langs komen rijden of maak een afspraak met Ryan: rvdodeweerd@gmail.com.