Priester en Aan de Meulen vechten om één promotieplaats

Algemeen

INGEN - Peter Priester en Wilko aan de Meulen zijn in een enerverende strijd gewikkeld om de eerste plaats in de 1e klasse van de ttv SER80. Beide kemphanen geven elkaar nauwelijks iets toe. Priester deed al verschillende pogingen om de hoofdklasse te bereiken. Tot nu lukte dat nèt niet. 

Dinsdagavond stond het duo weer eens tegenover elkaar in de Radslagzaal. Aan de Meulen deelde een forse klap uit in de 1e game. Het werd 21-10. Niet alleen een game verlies voor Priester maar ook nog eens elf matchpunten. Deze punten tellen mee in het systeem bij de Ingense tafeltennisvereniging. 

Het vervolg was weliswaar voor Priester (21-19). Aan de Meulen wist het verlies op twee matchpunten te houden.. Voorlopig staat de Ingenaar 1e in het klassement. Priester staat hier vlak achter. Moyennes: 77.1% en 76.8%. In de hoofdklasse volgde de strijd om de voorlopig 1e plek tussen Dick van Ommeren en  Adri de Roo. Kampioen Van Ommeren pakte de volle winst. ( Twee maal 21-17). De hoofdklassers Van Ingen, Bogdanowicz en Ruud Kleinman hadden een prima avond. Zij wonnen alle wedstrijden deze avond.

Nieuwkomer in de hoofdklasse, Alex van Schaik kwam goed uit de startblokken. Hij speelde tweemaal gelijk, maar scoorde veel matchpunten  Wim Schippers was minder te spreken. Hij verloor beide wedstrijden. Het lukte de 1e klasser Rien de Rooij om de 63%-norm te passeren. De Liendenaar keek dan ook niet ontevreden over zijn behaalde matchpunten. Jack Hamersma is enkele weken uit de roulatie.