KinderVakantieBijbelClub ‘Op reis’

Algemeen

RANDWIJK - Je bent vast wel eens op reis geweest. Misschien wel naar een ver land met het vliegtuig of dichtbij met de auto. Je reist als je op vakantie gaat, maar ook als je gaat logeren of een dagje uit gaat.

"Als je reist ga je ergens naar toe. In de Bijbel lees je ook van veel mensen die reizen. Mensen die worden geroepen door de Heere God om op reis te gaan. Tijdens de KVBC op DV 22, 23 en 24 augustus gaan we daarvan horen. We zouden het erg leuk vinden als je ook komt!"

"Het belooft een mooie week te worden, waarin we gezellig samen met de kinderen in de leeftijd van groep 1-8 willen luisteren naar bijbelverhalen, zingen, spelletjes doen, knutselen en nog veel meer. Kom je ook? Je bent welkom! De KVBC wordt gehouden op het grasveld voor de kerk in Randwijk. Vanaf 9.30 is er een inloop waar je gezellig spelletjes kunt spelen. Om 10.00 starten we het programma. Om 12.00 is de afsluiting en uitloop. Donderdagavond is om 18.00 de samen-delen-avond waar iedereen – jong en oud – welkom is om te zien en te horen wat we hebben gedaan in deze week. Aansluitend is er een BBQ. We hopen je te ontmoeten!"

Uitgelicht

Digitale krant