Dringend vrijwilligers gevraagd voor 3 Oever Festival

Algemeen

REGIO - Tijdens het 3e weekend van september wordt De Gelderse Poort omgetoverd tot het decor van het 3 Oever Festival. Drie dagen lang muziek, theater, verhalen, eten& drinken, dans en exposities in het mooiste landschap van Nederland. Heel veel mensen doen mee om hier een onvergetelijk weekend van te maken: artiesten, kunstenaars, horeca-ondernemers en vrijwilligers.

"Vrijwilligers zijn heel hard nodig om zo veel mogelijk uit te kunnen voeren van wat we bedenken. Zowel in de komende weken, in de voorbereiding van het festival, als tijdens het festival zelf. Voor de komende weken zoeken we mensen die willen helpen met het bouwen van onze 3OeverFestivalRedoutes, informatiehuisjes die op verschillende oevers komen te staan. 'Nabellers' zijn nu heel hard nodig, om bijvoorbeeld alle B&B's in de regio te benaderen. Ook hebben we 'folderverspreiders' nodig, onder meer naar alle campings in de regio.

Voor tijdens het festival weekend zelf zoeken we 'artiestenbegeleiders' bij de diverse podia, informatieverstrekkers voor onze bezoekers, fotografen, manusjes van alles én ook routebegeleiders. Vorig jaar was er bijvoorbeeld de vraag om fietsroutes tussen de podia te begeleiden. Een goed plan, ook uitvoerbaar. Er zijn nu nieuwe festivalfietsroutes uitgezet, en met vrijwilligers op de zaterdag en zondag kunnen die ook begeleid worden.

Zoals je ziet: veel is mogelijk, nog meer is nodig (en daarbij is het ook heel leuk). Wil je meer informatie, stuur een mail naar vrijwilligers@3oeverfestival.nl of bel met Servaas Beunk, 06 46151597. Weet je het al en doe je mee? Surf dan naar www.3oeverfestival.nl/word-vrijwilliger en vul het formulier in."

Uitgelicht

Digitale krant