Afbeelding

Leef-en-doe-boerderij De Minkhof BBQ

Algemeen

BEMMEL - Op de zomerse zondagen bij De Minkhof proberen wij u telkens weer te verrassen. Dit keer is er een barbecue georganiseerd op zondag 6 augustus.


Op het overdekte terras zijn wij tegen alle weersomstandigheden bestand! De tuin is op zijn mooist; de bloemen kleuren het geheel en natuurlijk eten wij heel natuurlijk de groenten uit eigen tuin. Onze fantastische kookploeg verzorgt eveneens de verdere gerechten en dan is het smullen maar….

Inschrijven (graag vooruitbetaling) kunt u bij De Minkhof op onderstaande openingsdagen. De kosten bedragen voor deze ochtend/middag 7,50 euro (bij inschrijving te voldoen). Maximaal 30 deelnemers en de inschrijving sluit op vrijdag 4 augustus.

Nieuw zijn ook de cadeaubonnen. Wilt u iemand verrassen en kennis laten maken met de activiteiten van De Minkhof, dan is dit een geschenk dat warmte en gezelligheid biedt. Ook bent u altijd welkom om eens te komen kijken. Alleen of met een van uw naasten, wij laten u graag kennismaken met onze sfeer en mogelijkheden om te genieten op een bijzondere ontmoetingsplek voor senioren uit Lingewaard! Meer informatie staat op www.minkhof.nl; 0481 357185 (alleen op maandag, woensdag en vrijdag); 06 41575409 Ina Rutgers Minkhof Coördinator (bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag 10:00 tot 12:00 uur); Molenwei 57 (einde Flierenhofstraat/dijk), Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant