Afbeelding

Juf Marleen de Kever neemt afscheid

Algemeen

ELST - Na 44 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, waarvan 38 op basisschool Sunte Werfert in Elst heeft juf Marleen De Kever op donderdag 6 juli afscheid genomen.

Juf Marleen is begonnen als hoofdleidster op de Theresia kleuterschool. Toen later de kleuter- en lagere school samengevoegd werden tot basisschool werd zij adjunct en groepsleerkracht. Vanaf 1989 werkte juf Marleen als zorgcoördinator later werd dat Intern begeleider. Met veel passie en aandacht voor ieder kind heeft zij altijd haar werk gedaan.

Juf Marleen is deze dag flink in het zonnetje gezet. Met een Kever cabrio werd zij opgehaald in het dorp en door groep 8 naar school begeleid. Daar werd zij door de kinderen en het team toegezongen. Gedurende deze dag hebben alle groepen, onder begeleiding van Troef Muziektheater gewerkt aan een voorstelling. Deze werd ’s middags opgevoerd voor Juf Marleen.

Haar grote bevlogenheid en betrokkenheid maken dat haar collega’s en leerlingen haar zeker gaan missen: "Juf Marleen, wij wensen jou alle goeds voor de toekomst en bedankt voor al die jaren op Sunte Werfert."

Uitgelicht

Digitale krant