Afbeelding

Sanderijn uit Elst naast musicalsterren het grote podium op

Algemeen

ELST - Sanderijn (10 jaar) is op 2 juli te zien in Tien in de Lucht, de eindvoorstelling van de Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy. Voor Sanderijn is het dit jaar extra bijzonder, want zij heeft een van de kinderhoofdrollen te pakken. Ze speelt op het grote podium naast musicalsterren als Roben Mitchell, Sanne Maas en Daniël van Klaveren!

Tien in de lucht vertelt op een moderne wijze het verhaal van Nils Holgerson. Sanderijn uit Elst is een van die gelukkigen, want zij zal te zien zijn in de rol van Doo. “Doo is een gans. Een sportieve gans die alleen maar wedstrijdjes met iedereen wil doen’, aldus Sanderijn. Ze heeft auditie gedaan voor deze rol, net zoals vele andere leerlingen van de Telekids Musicalschool TopClub. Dat is een selectiegroep binnen de school die op drie plaatsen in Nederland te vinden is. Sanderijn: ‘Het is fijn om les te krijgen in de TopClub. Naast leerzaam is het ook gezellig!’

Iedereen in de spotlight

Bij de musicalschool krijgen de kinderen en jongeren in hun eigen leeftijdscategorie iedere week les in zingen, dansen en acteren. Plezier en persoonlijke ontwikkeling staan voorop. Leerlingen van alle vestigingen in Nederland komen in de eindvoorstelling samen om met professionele acteurs te beleven hoe het is om in een grote musicalproductie te staan.

In de buurt

De Telekids Musicalschool heeft ook een leslocatie in Arnhem. Ook deze leerlingen zijn te zien in de eindvoorstelling. In juli en september zijn er proeflesmogelijkheden. Meer info staat op www.telekidsmusicalschool.nl.

Uitgelicht

Digitale krant