Afbeelding

Schrijf je nu in voor een kraam! Creatieve Markt met Science Plein

Algemeen

BEMMEL - Voor Creatief Bemmel op 17 september met de koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur is er een Creatieve Markt met Science Plein in de maak.

Een reeks gezellige kramen door en voor creatieve hobbyisten en scientisten. Welkom, beleef het in Bemmel en doe mee! Het belooft
een zeer interessante en leuke dag te worden.

Ondernemersvereniging 'Beleef Bemmel' organiseert samen met Stichting Talento Metissimo een verrassende familiedag voor jong en oud (er). Naast een gezellige koopzondag, inclusief een markt met afwisselende kramen en standhouders, zal op het marktplein plaats zijn voor een Science Plein voor jong en oud. In de Dorpsstraat is er plaats voor creatieveling en hobbyisten om zich te presenteren aan het publiek. Tevens zal er weer een knutselplein zijn op de Promenade, waar de kinderen weer iets moois kunnen maken. Verdere details volgen later.

Op deze zondag vindt ook weer de wielerronde plaats. Creatieve hobbyisten en scientisten kunnen zich inschrijven voor een prachtige kraam met zeil voor 30euro via: www.peervanderven.nl

Overige informatie staat op Bemmel Creatief: www.beleefbemmel.nl, www.facebook/ondernemersvereniging bemmel, www.TalentoMetissimo.nl, www.twctverzetje.nl/ en www.facebook.com/twctverzetje. Het belooft een gezellig creatieve- en science-inspirerende dag te worden.

Uitgelicht

Digitale krant