Gregoriaanskoor Magna Voce zingt in Valburg

Algemeen

VALBURG - Het Gregoriaanskoor Magna Voce van de Sint-Benedictusparochie sluit de eerste helft van haar jaar programma af op 2 juli in Valburg.

De viering staat gepland op zondag 2 juli om 9.30 uur in de Sint-Jacobuskerk. Voorganger tijdens deze viering is pastor Frans Bomers. Het koor verzorgt de gezangen van de 13e zondag door het jaar. Thema van deze viering is 'Investeer in goedheid'. Magna Voce heeft vanaf januari tot heden vieringen verzorgd in Heteren, Lent, Elst, Valburg, Driel en Oosterhout.

Na de zomervakantie staan de geloofgemeenschappen in Elst, Valburg, Heteren en Herveld gepland. Magna Voce kan inmiddels tijdens haar vieringen rekenen op een warme belangstelling vanuit de verschillende geloofsgemeenschappen en daar zijn we best een beetje trots op en dit doet de zangers goed. Het geeft de zangers een extra motivatie om samen de schouders er onder te zetten om zo een bijdrage te leveren aan de vieringen. In Valburg zal Harry Wassenberg uit Heteren het orgel bespelen en Harry van Kempen uit Elst zal een muzikaal intermezzo verzorgen, het geheel staat onder leiding van Rita Branderhorst. Iedereen wordt uitgenodigd om het mee te vieren.

Uitgelicht

Digitale krant