Afbeelding

Feest op basisschool SamSam

Algemeen

OOSTERHOUT - Weet u nog, uw eigen lagere schooltijd? Die ene leerkracht waarbij u het zo naar de zin had en zoveel van leerde...?
Van twee van zulke gewaardeerde leerkrachten nemen wij binnenkort afscheid. Op donderdag 13 juli zal het dan een bijzondere dag bij ons op SamSam zijn.

Huub Vlaspoel en Liduïne Jorna gaan na deze dag van hun welverdiende pensioen genieten en daarom nemen wij afscheid van hen. We gaan er een feestelijke, verrassende dag van maken met al onze leerlingen en het team, want dat verdienen ze!

Zowel Huub als Liduïne staan al jaren aan school en zijn dus ook bekende gezichten in Oosterhout. Huub Vlaspoel is vanuit Limburg in 1973 begonnen op de Sint-Leonardusschool en ook Liduïne Jorna is al een hele tijd in Oosterhout: vanaf 1993 staat ze bij ons voor de klas.
Beiden nemen nu op 13 juli, na een rijk onderwijsleven, afscheid van hun loopbaan. "We zijn niet blij dat ze vertrekken, maar wel blij voor alles wat ze betekend hebben voor onze school!. Daarom bieden wij hen een afscheidsreceptie aan, waar alle oud-leerlingen, oud-ouders en oud-collega’s van harte voor zijn uitgenodigd." Deze is in dorpshuis De Schakel, Oosterhout op donderdag 13 juli van 19.30 - 20.30 uur. "Kent u nog mensen die Huub en Liduïne ook een handje willen geven en deze berichtgeving wellicht niet lezen, vertel dit dan alsjeblieft door", aldus het team van SamSam Oosterhout.

Uitgelicht

Digitale krant