Kick-off Weekend SVHA

Algemeen

HERVELD-ANDELST - Van 24 - 27 augustus wordt het SVHA Kick-off Weekend georganiseerd op sportpark Jan van Baal in Herveld met als afsluiting het Den Hartog 4×4 Toernooi.

Het weekend staat in het teken van sportieve activiteiten met de nodige gezelligheid. Voor jong als oud is er voldoende te beleven op ons sportpark.Iedereen is van harte welkom. Neem deel aan één van de activiteiten of kom gewoon een kijkje nemen. Het programma is ziet er als volgt uit:

Donderdag 24 augustus: ’s avonds de SVHA Kick-off Senioren, oefenwedstrijden voor de senioren dames en heren met afsluitend een gezellige avond.

Vrijdag 25 augustus: overdag is het 4×4 G-Toernooi in samenwerking met De Driestroom, ’t Begin van ’t Endt en SVHA. Altijd een genot om de mensen met een handicap zien te genieten van deze sportieve dag.

Zaterdag 26 augustus: ’s middags de SVHA Kick-off Pupillen. Een spellencircuit waarbij door de jeugdteams t/m O13 hard wordt gestreden voor de beker. Vanaf 17.00 uur is het 7×7 Derby Toernooi met deelnemers van gevorderde leeftijd, van SVHA maar ook van verenigingen uit de omgeving. Vanaf 20:00 staat de SVHA Kick-off Party op stapel, waarbij de restanten energie worden achtergelaten op de dansvloer.

Zondag 27 augustus: Het Den Hartog 4x4 Toernooi is een gezelligheidstoernooi waaraan iedereen kan meedoen. Voetbaltalent is derhalve zeker niet vereist. Voor de kinderen gratis attracties en traktatie. Meer info staat op www.svha.nl/kick-off/ en inschrijven kan via www.svha.nl/4x4.

Uitgelicht

Digitale krant