Afbeelding

Zomerconcert koor Animato

Algemeen

INDOORNIK - Op zondagmiddag 25 juni geeft het koor Animato uit Zetten een gevarieerd en luchtig zomerconcert in de mooie Johannes de Doperkerk, Campmanplein 10 in Indoornik. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd!

Tijdens dit zomerconcert hoort men ondermeer het 'Anthem' uit de musical Chess, het 'Can You Feel the love Tonight' van Elton John, 'Super-Trouper' van Abba, 'one Hand, one Heart' uit de West-side Story van Leonard Bernstein, evenals een paar koorwerken van Verdi en Rossini.

Dit is een kleine greep uit het veelzijdige repertoire dat Animato deze middag zal laten horen. Vanwege de goede akoestiek in de kerk komt de muziek goed tot zijn recht en is het een voorrecht om in deze kerk te mogen zingen en het zang jaar te mogen afsluiten. De muzikale leiding is in handen van dirigent Vincent J. Las. Léon Boons zal het koor begeleiden op de piano.

Het concert begint om 16.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur. De toegang is gratis. Wel wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Uitgelicht

Digitale krant