Afbeelding

Bowlingvereniging Elst sluit seizoen af

Algemeen

ELST - Na 'n spannende competitie (Bloopers bijna hele seizoen bovenaan) was het The Pin Killers die in de laatste wedstrijd tegen Bloopers het kampioenschap via een 4-0 overwinning veilig stelde. Het was 'n geweldige partij van The Pin Killers en wat niemand verwacht had, gebeurde toch nog.

Ook 't Kennet was nog in de race maar verloor helaas de laatste partij van De Dwarsliggers. Einduitslag: The Pin Killers met de spelers Arie Haag, Rieuwert Witte en Rick Mombarg 81 pnt., Bloopers (Joop, Frank en Isabelle) 80,5 pnt en 't Kennet (Maurice, Lucas en Oscar) 78,5 punt.

Beste speler van seizoen was Remco van de Lee met 'n gemiddelde van 168 pins. Hoogste game is gegooid door Arie Haag met 247 pins en hoogste serie is gegooid door Frank van Vlaanderen met 645 pins. Zaterdag 24 juni wordt als afsluiting een bbq georganiseerd van het geslaagde seizoen door onder andere Remco, Joop en Maurice. De vereniging is alle spelers en speciaal aan de invallers van het seizoen dankbaar, die onverwacht door de vereniging werden opgeroepen.

"Hebt u interesse om te bowlen, reserve te zijn/staan? Kom gerust eens kijken. Wij spelen op elke donderdag avond van september tot en met mei van 20.00 -21.30 uur in Bowlingcentrum De Wanmolen van Zetten. Voor meer informatie kunt u bellen met Marc 06 22241417 of mailen naar marcdorien@live.nl."

Afbeelding

Uitgelicht

Digitale krant