Afbeelding

Zomerse activiteiten bij De Minkhof

Algemeen

BEMMEL - Het is genieten met het mooie zomerse weer bij leef- en doeboerderij De Minkhof. Daarom staat de zondagsopening op 2 juli ook in het teken van ‘de tuin’.

Louis Dolmans komt vertellen over zijn inspanningen om oude graangewassen - zoals Wilhelminatarwe - te kweken. De kosten bedragen voor deze ochtend/middag inclusief lunch 7,50 euro (bij inschrijving te voldoen).

Minkhof workshop bloemen schilderen voor beginners begint op 26 juni. Een ieder is gedurende vier weken elke maandag van 13.30 tot 15.30 uur welkom om onder begeleiding vrolijke bloemen, boeketten en stillevens te leren schilderen met acrylverf. Het instapniveau is dat van mensen, die nog niet of zelden hebben geschilderd. Bij de kosten van 25 euro zijn de juiste penselen, oefenmateriaal en een opgespannen linnendoek inbegrepen.

Op 24 juli en 14 augustus worden senioren uitgenodigd om met hun kleinkind De Minkhof te komen bezoeken. Ook staat er op 6 augustus een heerlijke barbecue op het programma. Details over de invulling van deze dagen volgen nog. Maak vast een afspraak met uw kleinkind en noteer deze in de agenda. Verdere informatie volgt nog of kijk op de website!

"Tenslotte willen wij nog een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers. Hebt u naast uw bezigheden nog wat tijd over om De Minkhof bij te staan, dan horen wij dit graag. Vooral onze schoonmaakgroep en onze kookgroep kunnen versterking gebruiken!"

Aanmeldingen graag via 0481 357185 (alleen op maandag, woensdag en vrijdag), Molenwei 57 (einde Flierenhofstraat/dijk) in Bemmel (www.minkhof.nl; info@minkhof.nl).

Uitgelicht

Digitale krant