De kampioenen vieren de titel.
De kampioenen vieren de titel. Foto: sv DFS

DFS JO15 kampioen

OPHEUSDEN - Zaterdag 18 mei had de JO15 maar één doel winnen!  Bij winst was men vanwege het betere doelsaldo kampioen.

De reis naar SCW’23 ging geheel in stijl met de spelersbus van het Oranje. De wedstrijd zelf ging in de eerste helft redelijk gelijk op. Het was Noud die met een perfecte reflex zijn doel schoonhield, daarnaast creëerde DFS wat kansjes. DFS dacht op voorsprong te komen, alleen werd de goal afgevlagd.

De tweede helft leek de spanning er bij DFS vanaf te zijn en was men voetballend de betere ploeg. De verdediging onder aanvoering van Jordy met de pitbulls Rik, Job en Leychano aan zijn zijde gaven geen krimp tegen de nogal groot uitgevallen aanvallers uit Heelsum. Jesse leek de 0-1 te maken, maar ook deze goal werd afgevlagd. Met nog een kwartier te gaan was het gevecht tegen de klok begonnen.
Groot was dan ook de opluchting toen Shishay met een bekeken  schot van de rand zestien de keeper verschalkte, 0-1 Toen even later de altijd hardwerkende Remik ook nog de 0-2 maakte was de buit binnen en kon het kampioenschap in de tweede klasse gevierd worden.