Afbeelding
Foto: Jessica Juffer

Rommelmarkt-braderie op hemelvaartsdag in Dodewaard

Algemeen

DODEWAARD - Voor de 26ste keer organiseert buurtvereniging De Kersenbongerd in Dodewaard op hemelvaartsdag een gezellige en sfeervolle rommelmarkt-braderie. Ook dit jaar ligt er een mooi programma klaar.

De markt start om 11:00 uur. Bij ongeveer 60 verkooppunten worden zowel nieuwe als oude spullen verkocht zoals sieraden, boeken, kleding, hobbymateriaal en nog veel meer. Natuurlijk kunnen de kinderen weer enveloppen trekken voor mooie prijzen, is er een lego bouwhoek en een springkussen. Ook is schminkster Puck aanwezig.

Vanaf 15:00 uur start het pleinfeest en dit jaar staan er verschillende artiesten op het podium. Met optredens van Dennis Rietberg, André Pronk, Lot van Santen, Rodney Visser en is er een heuse Bon-Jovi act. Verder zal DJ Pim ten Have zorgen voor muzikale gezelligheid op het plein en sluit hij de avond af. Flash-line zorgt de gehele dag voor de muzikale omlijsting.

De entree is gratis en dit evenement duurt van 11.00 tot 24.00 uur. Snackmobiel Roodbeen zal de hele dag aanwezig zijn om iedereen te voorzien van heerlijke friet en snacks.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren en vrijwilligers. Ook dit jaar schenkt de buurtvereniging weer een deel van de opbrengst aan een goed doel. Er is gekozen voor het Ronald McDonalds Kinderfonds. Deze stichting zorgt ervoor dat ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden in de buurt kunnen blijven van een ziek kind.

Uitgelicht

Digitale krant