Afbeelding

Lentse Oeverspelen op eiland van Veur Lent

zondag 3 september 2017 12:00

LENT - Op zondag 3 september van 12:00 - 18:00 uur kan men weer genieten op het eiland van Veur Lent. Met dit jaar muzikaal interactief kindertheater: Bibi en Bobo en de magische kist. Op het Podium aan de Waal is muziek en theater uit lent en omgeving.

"U vertoeft lekker op het eiland, neemt een kijkje bij de Krea en Kunstmarkt, kinderen vermaken zich bij de vele gratis workshops in de tent en ieder heel uur is er een natuurtocht met IVN-gids. In de dorpsschuur is een expositie van de fotowedstrijd waar de bezoekers de jury vormen. Kom je stem uitbrengen! Met dit jaar het thema ‘Lentse Nieuwe’. Doe je mee? Stuur je foto in voor 27 augustus naar oeverspelen@gmail.com. De foto moet in Lent genomen zijn."

Op het veld is er de mogelijkheid om neer te strijken op de geruite kleden van Little Yard Picknick. Kom zitten met een drankje en geniet. Op de Oeverspelen zullen voldoende lekkernijen te halen zijn van gezonde snacks, sapjes en belegde broodjes tot enorme pannenkoeken en hemels (h)eerlijk schepijs. En met de lokale horeca op veur Lent komt u niets tekort.

Om dit gratis festival op deze manier voort te kunnen zetten waarderen we u hulp. Wordt vriend van de Oeverspelen en kom naar de info. kraam op 3 september en wij zullen u eren! Ook kunt u mee doen aan Heel Lent Bakt en op deze manier de oeverspelen steunen. Breng op 3 september jouw taart, gebak of cupcakes naar de taartenkraam en maak kans om Lents beste bakker 2017 te worden.

Meer info ataat op www.oeverspelen.nl. Advies: Kom te voet of per fiets naar de Oosterhoutsedijk op het eiland veur lent.