Afbeelding

Workshop handgebonden boeket

vrijdag 7 juli 2017 10:00

HAALDEREN - In de zomer van 2016 hebben we van Groei en Bloei de workshop handgebonden boeket georganiseerd. Er was heel veel belangstelling en daarom wordt deze workshop deze zomer nogmaals gehouden.

Docente Marion van Hesteren zal weer uitleggen hoe we een natuurlijk en kleurrijk boeket kunnen samenstellen. We gaan samen de tuin in om de bloemen te plukken en krijgen tips welke soort je het beste kunt combineren, zodat we volgens de korenschoofmethode zelf zo’n prachtig boeket kunnen gaan maken. Het is handig om een lege emmer mee te nemen om de bloemen direct na het plukken in te zetten.

De locatie is de Tuinpluk aan de Oude Wei 2 in Haalderen op vrijdag 7 juli van 10.00 – 12.00 uur. De kosten voor deze workshop zijn voor leden G&B 12.50 euro en voor niet-leden 20,00 euro. Dit is inclusief koffie / thee en iets lekkers. Opgave voor 26 juni via mailadres: Genb.Lingewaard.Overbetuwe@gmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres, lidmaatschapsnummer en naam/code van de activiteit. Na opgave graag het bedrag overmaken op rekeningnr. NL24RABO 0152702067 t.n.v. KMTP Overbetuwe onder vermelding van bovenstaande gegevens. "Uw aanmelding is definitief zodra het bedrag op onze rekening is ontvangen."